ACCESORIES

Totentanzista yrittäjän sanoin:
“Yrityksen nimi juontaa Sveitsin-matkaani, kauniiseen ja historialliseen Luzernin kaupunkiin. Kävelin Luzernissa pitkin vanhaa puusiltaa, jota koristivat vanhat Totentanz-maalaukset. Kuoleman tanssi muistuttaa meitä kuolevaisuudestamme ja siitä, miten me kaikki olemme lopulta samanarvoisia. Samalla ajattelin, että elämä on lyhyt ja arvaamaton, mutta siitä voi monin tavoin tehdä kauniimman. Minä haluan nauttia elämästä myös vaatteiden kautta.

Haaveeni on tuoda Suomeen elegantteja, mustia vaatteita, jotka tuovat lisämaustetta ja persoonallisuutta vaatekaappeihin, katukuvaan ja klubeille ja tarjoavat jotain kaunista arkeen ja juhlaan. Haluan luoda liikkeelleni ilmeen, joka on minun ja asiakkaitteni näköinen. Toivottavasti onnistun, teidän kanssanne. <3 -Enni Darling

“Totentanz on perustettu vuonna 2014 ja nettisivut aukesivat 1.5.2015. Myymme muunmuassa merkkejä: Killstar, Rogue and wolf, Punk rave, Dark In Love, ANTIBrand, Necessary Evil, Innocent, Phaze ym. Valikoimasta löydät vaatteita miehille ja naisille, myös asusteita ja sisustus tuotteita.

http://www.totentanz.fi/
Instagram : @totentanzstore


http://www.totentanz.fi/
Instagram : @totentanzstore